Edhe një këngëtar i ri i shtohet estradës

Edhe një këngëtar i ri i shtohet estradës

Bëhet fjalë për Bekim Qemalin, apo siç njihet me emrin artistik Beko, i cili dje ka publikuar këngën dhe klipin e tij të parë, me titullin  “Si ma herë”.

Tekstin e këngës e ka shkruar Fuego ndërsa muzikën e bërë Zzap n Chriss dhe Kelmendi.

Ndryshe Beko jeton në Luzern të Zvicrës, ku është rritur, kurse në Kosovë është nga Prizreni./21Media