Ismet Beqiri flet për qëndrimin e LDK-së

Ismet Beqiri flet për qëndrimin e LDK-së

Qëndrimi i LDK-së për seancën e sotme të Kuvendit  është bërë tashmë i ditur nga deputeti i LDK-së, Ismet Beqiri. “Pa dyshim se sot sa i përket Lidhjes Demokratike të Kosovës është çdo gjë e qartë”, tha Beqiri.

Sipas tij, asgjë nuk ka funksionuar mbarë dhe mirë me këtë Qeveri, “ Kjo qeverisje që ka qenë është dashur që në fillimet e saj të shkon në shtëpi, dhe të shkohet në zgjedhjet tjera”, shtoi ai.

Ai tha se është hera e parë që Kuvendi shkon me vetshpërndarje, për çka e quajti edhe interesante./21Media