Disa persona nuk janë të kënaqur me pamjen e tyre fizike, dhe kërkojnë të ndryshojnë diçka

Disa persona nuk janë të kënaqur me pamjen e tyre fizike, dhe kërkojnë të ndryshojnë diçka

Disa persona tjerë kërkojnë që të kopjojnë idolët e tyre, dhe ta marrin pamjen e tyre, nganjëherë duke shkuar në masa ekstreme.

Sahar Tabar është një 19 vjeçare iraniane që thuhet të ketë kaluar rreth 50 operacione plastike, dhe ka humbur rreth 35 kilogramë për t’u dukur si aktorja e famshme Angelina Jolie, shkruan rtv21.tv.

Pak dihet për Tabar-in, dhe si ajo kishte mundësi të paguante për të gjitha operacionet e tij. Në vende të ndryshme ajo raportohet të jetë 19, 22 apo edhe 29 vjeçare.

Disa njerëz dyshojnë nëse kjo mund të jetë vetëm ndonjë mashtrim interneti, pasi disa fotografi shihet çartë se janë të ndikuara me Photoshop./21Media