Poezitë e Besnik Mustafajt në Panairin e Librit në Prishtinë

Loading...

 Poezitë e Besnik Mustafajt në Panairin e Librit në Prishtinë

Politikani, diplomati dhe shkrimtari shqiptar Besnik Mustafaj, erdhi në Prishtinë për të promovuar një përmbledhje poezish. Ndonëse nga diplomatët priten tema të rënda, ai përuroi shkrime dashurie që i ka shkruar përgjatë shumë viteve të jetës së tij./21Media