Ramadani: Gara promovon gatishmërinë dhe profesionalizmin e FSK-së

Ramadani: Gara promovon gatishmërinë dhe profesionalizmin e FSK-së

Forca e Sigurisë së Kosovës ka përfunduar ceremoninë e garës ndërkombëtare e ushtarit të mirë 2019. Besnik Nebihu është përzgjedhur ushtari më i mirë për sivjet. Në garë morën pjesë pjesëtarë të Forcës dhe të partnerëve ndërkombëtarë, dhe nga rajoni./21Media