Beyonce ka udhëtuar në qytetin e saj të lindjes për t'u takuar me ata të prekur nga stuhia shkatërruese.

Beyonce ka udhëtuar në qytetin e saj të lindjes për t’u takuar me ata të prekur nga stuhia shkatërruese.

Këngëtarja 36-vjeçare arriti sot në Hjuston, ku takoj viktimat e Uraganit Harvey në Kishën Metodiste të Shën Joanit, një kishë ku ajo shkonte si fëmijë. Të pranishmit kanë qenë duke postuar detaje rreth vizitës së Bey në media sociale.

Përdoruesi i Twitter @TheDailyBey ishte atje dhe i tregon E! Neës,  se Beyonce dhe ekipi i saj BEYGOOD duke përfshirë nënën e saj, Blue Ivy, dhe Michelle Williams kanë vizituar Hjuston sot për të siguruar ushqim dhe strehim për viktimat e Uragani Harvey.

Beyonce ishte shumë emocionale, sidomos gjatë fjalimit të saj. Ajo derdhi lot. Nëna e saj qëndronte pranë saj dhe dukej e lumtur që ishin atje për të ndihmuar.

Pastori i kishës deklaroi se Beyonce bëri një “donacion të rëndësishëm” përpara se të arrinte. Ajo dhe e ëma i folën viktimave. Beyoncé diskutoi për rëndësinë e kësaj kishe të veçantë për të, sepse ajo është kisha që ajo dhe familja e saj ndoqën gjatë fëmijërisë së saj.