Marashi: Bizneseve italiane po iu rikthehet besimi për të investuar në Kosovë

Marashi: Bizneseve italiane po iu rikthehet besimi për të investuar në Kosovë

Kryetari i Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Itali, Vat Marashi, thotë se bizneseve italiane dhe atyre shqiptare që veprojnë në këtë vend po u rikthehet besimi që të investojnë në Kosovë.

Ai vë në pah se nga takimet që ka pasur me zyrtarë të Qeverisë së Kosovës dhe me ata të Italisë, është krijuar një përshtypje pozitive që të investohet në Kosovë./21Media