BMW do të arrijë sallonin e shitjeve në vjeshtë

Loading...

BMW do të arrijë sallonin e shitjeve në vjeshtë

Prodhuesi gjerman ka publikuar fotografi dhe detaje teknike të gjeneratës së re të katërt të modelit X5, i cili do të arrijë në sallonin e shitjeve në vjeshtë.

Në maj, BMW lansoi videon për ardhjen e X5 të ri, ndërsa fotografitë zyrtare dhe specifikimet e këtij automjeti SUV po vijnë herët në fillim të qershorit.

Gjenerata e mëparshme, e tretë ishte vetëm 5 vjeç, pra dy vjet më e shkurtër se gjenerata e parë dhe e dytë, të cilat ishin në treg për 7 vjet dhe modeli i ri X5 është më i gjatë për 36 mm dhe më i gjerë për 66 mm, si dhe 19 mm më e lartë.