Bodybuilderi nuk arriti të fitojë!

Bodybuilderi nuk arriti të fitojë!

Një burrë që nuk është i stërvitur e sfidon një bodybuilder se kush do ta heqë një letër ngjitëse në kurriz.

Përballja midis një burri tjetër dhe peshëngritësit u xhirua në një palestër në Tel Aviv, Izrael.

Filmi tregon personin e stërvitur, duke u përpjekur të arrijë afishe nga maja dhe pjesa e poshtme e shpinës, por krahët e tij janë shumë të mëdhenj.

Burra të tjerë plasin të qeshurat në palestër, derisa njeriu vazhdon “të luftojë”./21Media