Jeta dhe fëmijëria e princeshës Xheraldinë deri në martesën e saj

Jeta dhe fëmijëria e princeshës Xheraldinë deri në martesën e saj

Një përrallë për mbretëreshën Xheraldinë është promovuar në Prishtinë. Përralla e titulluar “Trëndafili i bardhë” është shkruar nga princesha Elia Zaharia Zogu e cila sjellë jetën dhe fëmijërinë e princeshës Xheraldinë deri në martesën e saj me mbretin Zog./21Media