Paraqiten fotografi dhe fakte nga arkivat evropiane

Paraqiten fotografi dhe fakte nga arkivat evropiane

Në Prishtinë u promovua trilogjia e librit “Serbët dhe Shqiptarët ndër shekuj” të autorit Petrit Imami. Ky libër, i cili u promovua në kuadër të festivalit “Mirdita – dobërdan”, u vlerësua si një çelës i cili mund të stabilizoi marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë .  Në Prishtinë u promovua trilogjia e librit “Serbët dhe Shqiptarët ndër shekuj” të autorit Petrit Imami. Ky libër, i cili u promovua në kuadër të festivalit “Mirdita – dobërdan”, u vlerësua si një çelës i cili mund të stabilizoi marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë ./21Media