Titujt e rinj në Panairin e Librit "Prishtina 2018"

Titujt e rinj në Panairin e Librit “Prishtina 2018”

Panairi i Librit në Prishtinë, sidomos edicioni i sivjetmë që është i 20-ti me radhë, ofron lloj-llojshmëri librash. Tema dhe zhanre të ndryshme që kanë hyrë së voni në listën e kërkesave të lexuesve, përfshirë bestsellerë botërorë por edhe libra të autorëve vendorë. Edhepse vërehet se shija e lexuesve ka ndryshuar, oferta e botuesve është për t’u konsideruar./21Media