Gashi: Është e panevojshme të shtyhet dhe të mos na jipet raporti

Gashi: Është e panevojshme të shtyhet dhe të mos na jipet raporti

Në asnjë dispozitë ligjore nuk ka qenë e ndaluar që prindërve të Astritit Deharit ose vet atij ti jepet raporti në gjuhën origjinale, thotë avokati i familjes Dehari, Tomë Gashi. Shprehet se, vonesa në përkthimin dhe dorëzimin e raportit tek familja është e panevojshme. Ndërsa, në Prokurorinë Themelore në Prizren, thonë se, brenda kësaj jave pritet të përkthehet dhe të publikohet raporti për rastin e Astrit Deharit./21Media