Të kesh një kulm mbi kokë për të jetuar për dikë është problemi kyç

Të kesh një kulm mbi kokë për të jetuar për dikë është problemi kyç

Përderisa shumë njerëz në botë jetojnë në shtëpi e villa luksoze ka edhe aso të tjerë të cilët vuajnë për një kulm mbi kokë. Ose edhe të tillë që jetojnë në një hapësirë shumë të ngushtë, ku janë të detyruar që të gjitha nevojat jetësore t’i kryejnë në një ambient, përcjell rtv21.tv

Kështu në Hong Kong 200 mijë njerëz jetojnë në dhoma të improvizuara në të cilat janë të detyruar që të flenë, të hanë dhe t’i kryejnë nevojat fiziologjike.

Në një hapësirë prej 60m³ jetojnë më shumë se 20 njerëz, ku kjo hapësirë është e ndarë në dhoma të vogla.

Fotografi Benny Lam sjell imazhe të kësaj mënyre të jetesës./21Media