Fshati që shfrytëzohet vetëm për të mbjella e jo për banim

 Fshati që shfrytëzohet vetëm për të mbjella e jo për banim

Disa bujq nga fshati Mjak i Vitisë po ankohen se po ju dëmtohen të mbjellat në tokat e tyre bujqësore. Ata kanë ra në hall me bujqit e fshatit Tanushë rreth zonës kufitare mes Kosovës dhe Maqedonisë./21Media