Një mënyrë e të veshuri që s’jemi mësuar ta shikojmë

Një mënyrë e të veshuri që s’jemi mësuar ta shikojmë

Gjithkush mund të veshë çfarëdolloj modeli xhinsesh që të dojë. Të zgjedhësh është bukur, por ndonjëherë të bën konfuz. Siç ndodhi dhe me Kendall Jenner.

Një ndër modelet më të paguara në botë paraqiti një mënyrë të veshuri të xhinseve që s’jemi mësuar ta shikojmë deri tani.

Për një drekë në Los Angeles, Kendall ishte veshur me një kanotiere të shkurtër, atlete dhe xhinse me zinxhirin në të ndenjura. Dhe fotoja e publikuar nga revista “Elle” nuk është një fotomontazh.