Në këto takime do të flitet për parandalimin e krizave civile

Në këto takime do të flitet për parandalimin e krizave civile

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt ka njoftuar se pjesëtarët e parlamentit gjerman -Bundestag-ut do të takohen sot me liderët e partive politike për herë të parë pas zgjedhjeve të 6 tetorit.

Heldt përmes një postimi në “Twitter”, ka thënë se do të jenë parlamnetarët e parë gjermanë që do të flasin me drejtuesit e partive politike pas zgjedhjeve.

Ai u shpreh se në takim do të flitet për parandalimin e krizave civile, shoqërive civile, perspektivat për vendin si dhe rajoni do të jetë ne fokus./21Media