Berisha: T'i jepet prioritet dramës kombëtare me regjisorë kombëtarë

Berisha: T’i jepet prioritet dramës kombëtare me regjisorë kombëtarë

Kryetare e Këshillit Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës u zgjodh regjisorja Burbuqe Berisha. Kryetarja Berisha tha se do ti qasen punës me energji pozitive me qëllim të mbarëvajtjes së mëtejshme të këtij institucion. Problemi i parë që adresuan është mbetja pa ngrohje e Teatrit dhe anulimi i shfaqjeve./21Media