Vrasje dhe tentim për vrasje në Reçicë të Vogël

Vrasje dhe tentim për vrasje në Reçicë të Vogël

Siç mëson TV21, një burrë i moshës mesatare mbrëmë e ka vrarë gruan e tij në shtëpinë e babait të saj dhe pastaj ka dalur dhe ka qëlluar me armë një taksist, me qëllim për ta vrarë, pas çka i njejti është plagosur dhe është dërguar në spital.

Nga Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë e konfirmuan rastin për TV21 në Maqedoni, por nuk kanë dhënë detaje më të hollësishme./TV21