Hamza: I kemi edhe 11 milionë euro shtesë që hyjnë në buxhet

Hamza: I kemi edhe 11 milionë euro shtesë që hyjnë në buxhet

Në komisionin për Buxhet dhe Financa u miratua kërkesa e ministrit të Financave, Bedri Hamza për shtimin e 11 milionë eurove nga Fondi Pensional.

Përveç kësaj kërkese u miratua edhe kërkesa për 500 mijë euro shtesë për komunitetet dhe 60 mijë euro për Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës./21Media