Xhirimi i filmit të 25-të rreth Bond do të fillojë më 4 mars në vitin 2019

Xhirimi i filmit të 25-të rreth Bond do të fillojë më 4 mars në vitin 2019

Filmbërësit e James Bond thanë se drejtori i filmit të ardhshëm për agjentin sekret britanik do të jetë amerikani Cary Joji Fukunaga.

Është njoftuar se xhirimi i filmit të 25-të rreth Bond do të fillojë më 4 mars të vitit të ardhshëm dhe do të shfaqet në kinema më 14 shkurt 2020.

Fukunaga do të zëvendësojë britanikun Deny Boyle, largimi i të cilit zhvendosi shfaqjen e planifikuar.

Deri tani, producenti amerikan ka punuar në serinë televizive “True Detective” dhe në filmin e luftës “Beasts of No Nation”, ku Idris Elba interpretoi rolin udhëheqës, ndërkohë që referohej si emri më i mundshëm për rolin e agjentit 007.