Përmbyllet procesi i çertifikimit të subjketeve politike dhe të kandidatëve

Përmbyllet procesi i çertifikimit të subjketeve politike dhe të kandidatëve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përmbyllur procesin e çertifikimit të subjketeve politike dhe të kandidatëve të tyre për zgjedhet e 6 tetorit.

Gjithësej janë cerfitikuar 25 subjekte politike me 1070 kandidatë për deputetë. 7 subjekte politike janë shqiptare ndërsa 18 subjekte nga pakicat./21Media