Në Mal të Zi mblidhen guvernatorët, ministrat e financave dhe drejtorët e ATK-ve të rajonit

Në Mal të Zi mblidhen guvernatorët, ministrat e financave dhe drejtorët e ATK-ve të rajonit

Më 14 dhe 15 korrik është mbajtur në Mal të Zi samiti i guverantorëve të bankave, ministrave të Financave dhe drejtorëve të ATK-ve të rajonit, ngjarje kjo në të cilën diskutohen çështjet financiare. Kosova nga të tri institucionet u përfaqësua./21Media