Situata të reja dramatike në epizodin e radhën në serialin “Kara Sevda”

Situata të reja dramatike në epizodin e radhën në serialin “Kara Sevda”

Cilat janë dredhitë e radhës kundër Kemajlit? Çfarë krize epocionale do të pësojë Zejnepi? Kush dhe pse përfshihet në mashtrime të paimagjinueshme? Gërshëtim i ngjarjeve dhe reagimeve të fuqishnme në serialin “Kara Sevda”, epizodi i ri i së cilit do të shfaqet sot në ora 20:00 në RTV 21./21Media