Mësoni rëndësinë e diellit për shëndetin tonë

Mësoni rëndësinë e diellit për shëndetin tonë

Jemi mësuar që diellin ta kemi në njëfarë mënyre gjithmonë pranë nesh. Madje edhe në ditë me re dhe shi, e dimë se është diku mbi ne, dhe shpejtë do ta shohim përsëri. Por a e dimë me të vërtetë se sa i rëndësishëm është për trupin tonë?

Do të ju sjellim disa parashikime interesante të cilat e tregojnë më së miri rëndësinë e diellit, se çfarë do të ndodhte pa praninë e tij, transmeton rtv21.tv

-Shëndeti i zemrës suaj do të ishte i rrezikuar
-Nuk do të kishit emocione të gëzuara
-Shumë dhimbje muskulare
-Shanse të vogla për të bërë bebe
-Imunitet të reduktuar
-Më shumë dhimbje dhëmbi

/21Media