E bardha e vezës është ilaçë për djegiet

E bardha e vezës është ilaçë për djegiet

Nëse keni ndojnë djegie të vogël në trup atëhere përdorni të bardhët e vezës sepse ndihmon në rigjenerimin e lëkures.

E bardha e vezës është e pasur me aminoacide, vitamina B, E dhe D si dhe është e njohur për efektin rigjenerues për qelizat e lëkurës.

Mjafton të ndani të verdhën nga e bardha dhe me këtë të fundit të lyeni lëkurën ku jeni djegur dhe do të shihni që nuk do të keni asnjë inflamacion apo përkeqësim./21Media