Çfarë duhet të kenë parasysh personat me sëmundjet e zemrës në deti?

1 min read

Së bashku me verën dhe temperaturat e larta vinë edhe komplikimet shëndetësore. Personat me sëmundjet e zemrës duhet të kenë kujdes të veçantë gjatë verës e sidomos gjatë pushimeve në vendet bregdetare.

Në programin e mëngjesit “Për ditë të Mbarë” në RTV21 kardiologu, Besim Guda dha disa këshilla se si duhet të sillen këta persona.

“Deti me ujin, me kripen, me avujt e jodit që liron nën pisha është shumë i mirë, nga ora 10 deri në 17:00 duhet të qëndroni në vendet e mbyllura”, tha ndër tjera Guda./21Media