Çfarë është ”Women in tech”, pjesë e së cilës është edhe Kosova

1 min read

Ambasadorja e ”Women in tech”, Tauta Sahatqija sot përmes një lidhjeje direkte për emisionin ”Bon Bon”, ka folur rreth këtij Samiti.

”’Women in tech”, është një lëvizje në gjithë botën që ka 25 kapituj dhe secili kapitull e ka udhëheqësen. Kosova prej vitit të kaluar është pjesë e kësaj lëvizjeje gobale”, ka thënë Sahatqija.

Këtë vit saminiti ”Women in tech” është hapur nga presidentja, Vjosa Osmani, ndërkaq Sahatqija ka treguar se si është pritur ky fjalim nga njerëzit pjesëmarrës atje./21Media