Në këngën "Me and My Monkey" të Robbie Williams nga albumi i tij "Escapology" nga viti 2002, janë gjetur ngjashmëri të mëdha me masakrën e fundit në Las Vegas

Në këngën “Me and My Monkey” të Robbie Williams nga albumi i tij “Escapology” nga viti 2002, janë gjetur ngjashmëri të mëdha me masakrën e fundit në Las Vegas

Ngjashmëria e parë ka të bëjë me hotelin nga i cili kishte shtënë vrasësi 64-vjeçar Steven Paddock:  “We made tracks to the Mandalay Bay hotel Asked the bell boy if he’d take me and my monkey as well He looked in the passenger seat of my car and with a smile he said “If your monkey’s got that kind of money sir, and we’ve got a monkey bed”.

Williams pastaj këndon për atë se si ka hyrë në ashensor në katin 33. Paddock ka huazuar dhomën në katin 32.

“And at the elevator I hit the 33rd floor He had a room up top with a panoramic view it’s like nothing you’ve ever seen before”.  “Majmuni” në fund armatoset me revole dhe vdes, ngjashëm sikurse kishte ndodhur me Paddock.

“Now don’t test my patience cause we’re not about to run That’s a bad-ass monkey boy and he’s packing a gun “My name is Rodriguez” he says with death in his eye “I’ve been chasing you for a long time amigos And now your monkey is gonna die”.

Në incidentin që ndodhi javën e kaluar në Las Vegas, kanë humbur jetën 59 persona dhe janë plagosur 527 të tjerë.