Ndryshimi drastik në pamjen e princit William

Ndryshimi drastik në pamjen e princit William

Koha kalon dhe flokët në vend që të zbardhen… bien. Kështu princi William i Anglisë, duket se është dorëzuar.

Ai i ka qethur flokët thuajse tullë, duke fituar një look të ri.

Një pamje të cilën e shfaqi për herë të parë këtë të premte, gjatë një vizite në një qendër për veteranët.

Por kjo pamje e re e tij nuk u ka shpëtuar mediave britanike, të cilat e kanë cilësuar si “Rruajtja e mirë e mbretit”.