Çfarë “po zihet” nga Kida dhe BimBimma?

1 min read

Artistët BimBimma dhe Kida kanë publikuar një fotografi së bashku në Instagram.

Me të parë fotografinë, ndjekësit kanë aluduar se diçka e re po vjen nga dyshja.

Ata nuk kanë dhënë më shumë detaje, por a mund të jetë një projekt i ri muzikor rrugës?!

Të dy janë të njohur për krijimtarinë artistike ndër vite.

Projekti i fundit nga Kida është AM/PM./21Media