Johnson: Arritja e marrëveshjes me Serbinë është çelësi që zhbllokon të ardhmen.-Murphy: Në dialog përfshihen edhe zgjidhje të vështira

Johnson: Arritja e marrëveshjes me Serbinë është çelësi që zhbllokon të ardhmen.-Murphy: Në dialog përfshihen edhe zgjidhje të vështira

Gjatë ditës Kosovën e vizituan dy senatorët amerikanë, Ron Johnson dhe Chris Murphy. Arsyeja e kësaj vizite ishte procesi i dialogut Kosovë Serbi Thanë se për të pasur zhvillim ekonomik dhe politik të dyja vendet duhet të arrijnë sa më shpejtë marrëveshjen përfundimtare, duke përfshirë këtu edhe vendime të vështira./21Media