Çifti i famshëm do të jenë pjesëmarrës në javën e modës në New York

Çifti i famshëm do të jenë pjesëmarrës në javën e modës në New York

Victoria dhe David Beckham janë shfaqur plot stil në udhëtimin në New York. Çifti i famshëm do të jenë pjesëmarrës në javën e modës në New York.

Dy të njohurit dashuria e tyre që ka rezistuar me vite janë parë me plot stil dhe elegancë në këtë udhëtim.

Ndruyshe David do të jetë imazh i një prej kompanive më të mëdha me qendër në Dubai, AVM së bashku me
aktorin e njohur turk, Burak Ozçivit./21Media