Çifti gati për hapin e madh

Çifti gati për hapin e madh

Kohëve të fundit jemi dëshmitarë të shumë prej dasmave të estradës shqiptare, e si duket edhe një tjetër shumë shpejt do ta shohim.

Bëhet fjalë për çiftin simpatik, boksierin e njohur shqiptar, Haxhi Krasniqi dhe të dashurën e tij, Heidi Lushtaku.

Edhe pse çifti nuk e ka pohuar mënyrë direkte, Heidi ka vizatuar modelin e vellos së saj të nusërisë dhe e ka publikuar në Instagram skicën e fustanit.

Kjo foto ka qenë një indikacion i madh se dasma e tyre do të jetë shumë afër./21Media