"Autoritetet nuk i lejojnë të qëndrojnë atje"

“Autoritetet nuk i lejojnë të qëndrojnë atje”

Çifti bashkëshortor, Kate dhe Alan, në fshatrat e jugut në Angli kanë gjithçka që u nevojitet për jetë, por autoritetet nuk i lejojnë të qëndrojnë atje.

Ju sjellim tregimin e çiftit, të cilit nuk i pëlqente zhurma e qytetit modern. Jo vetëm që nuk u pëlqente, por Kate beson se është alergjike në qytet, Wi-Fi, ndotje…

“U zhvendosëm në luginë dhe për gjashtë javë ndërtuam një shtëpizë. Autoritet po na kthejnë në qytet,” thonë Kate Burrows (46) dhe partneri i saj Alan (48).

Para dy vjetësh u larguan nga qyteti dhe u zhvendosën në fshat, por pushteti lokal i urdhëroi të largohen nga shtëpiza dhe të transferohen në hotel, gjë që ata refuzojnë.

Në fakt, ata nuk kanë leje për hapësirë, shkruan Daily Mail.