Qytetarët ankohen për cmime të larta

Qytetarët ankohen për cmime të larta

Kosotot e lartat të bankave në Kosovë po vazhdojnë t’i shqetësojnë qytetarët. Një problem tjetër për të cilin ata ankohen është mirëmbsjtja e llogarive bankare. Thonë se cmimet që kanë bankat për mirëmbjtje të llogarive janë të larta dhe të panevojshme./21Media