Tarifa është kundër CEFTA-s.-Serbia duhet të arrij marrëveshje me Kosovën për anëtarësim në BE.-Këshilli i Evropës duhet të jep dritën jeshile për vizat

Tarifa është kundër CEFTA-s.-Serbia duhet të arrij marrëveshje me Kosovën për anëtarësim në BE.-Këshilli i Evropës duhet të jep dritën jeshile për vizat

Për vizitë zyrtare në Prishtinë sot kanë qëndruar një delegacion nga Bundestagu gjerman. Ata pas takimeve me deputet nga pushteti dhe opozita edhe një herë e kanë konfirmuar qëndrimin e Gjermanisë për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.  Ndërsa theksuan se dialogu Kosovë-Serbi duhet të përmbyllet me marrëveshje gjithëpërfshirëse ligjërisht obligative./21Media