Suroi theksoi se 90% të vitaminës D e marrim nga dielli

Suroi theksoi se 90% të vitaminës D e marrim nga dielli

Sot në emisionin “1 Kafe prej Shpisë” u diskutua për vitaminën D dhe rëndësinë e saj për organizmin e njeriut.

Dermatoligia Halisa Suroi u shpreh se vitamina D është mjaft e rëndësishme, e cila ka të bëjë me zemrën, sistemin qendror nervor dhe me të gjithë sistemin imunitar.

Sipas saj, infeksionet e shpeshta po dyshohet që po vijnë si pasojë e mungesës së vitaminës D.

Ndërsa, Ines Celina nga MegaSun Solarium u shpreh që imuniteti i dobët është shkak i mungesës së vitaminës D./21Media