Ndryshimi i rregullores së punës së Kuvendit, i domosdoshëm

 Ndryshimi i rregullores së punës së Kuvendit, i domosdoshëm

Në tryezën “Tejkalimi i sfidave të Kuvendit” u tha se është më se i nevojshëm miratimi i rregullores së re të punës së këtij institucioni.  Ndërsa ndër prioritet e  punës së legjislaturës së re mbesin Ligj për lobim, ai për financimin e partive politike dhe përfshirja e shoqërisë civile në dialog me Serbinë./21Media