KS i OKB-së diskuton për Kosovën.-Tanin: Të zbatohen marrëveshjet e Brukselit.-Daçiq: Kosova të themeloi Asociacionin e Komunave Serbe

KS i OKB-së diskuton për Kosovën.-Tanin: Të zbatohen marrëveshjet e Brukselit.-Daçiq: Kosova të themeloi Asociacionin e Komunave Serbe

Këshilli i Sigurimit i OKB-së diskutoi sot raportin e rregullt të sekretarit të përgjithshëm të kësaj organizate Antonio Guterres për Kosovën. U tha se është arritur progres në dialogun midis Kosovës dhe Serbisë por u kërkua zbatimi i marrëveshjeve të arritura në Bruksel. Ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku tha se  Kosova më nuk është zone lufte dhe takime të tilla çdo tre muaj janë të panevojshme./21Media