Promovon kulturën e historinë e shteteve përmes muraleve

Loading...

Promovon kulturën e historinë e shteteve përmes muraleve

Për më shumë se 10 vjet projekti “Cities of Peace” apo “Qytetet e paqes” ka udhëtuar nga Jerusalemi në Bagdad, Sarajevë, Nju Jork e shumë qytete të tjera, dhe tash ka ardhur edhe në Prishtinë, ku sonte do të bëhet prezantimi i pikturës “The Floëering”, krejt kjo për të promovuar kulturën e historinë e shteteve përmes muraleve./21Media