Citimet më të bukura mbi dashurinë e miqësinë

Citimet më të bukura mbi dashurinë e miqësinë

Shumë njerëz tashmë përdorin citatet e filmave për të treguar ndjenjat e tyre.

Citatet e filmave prezantojnë një mënyrë të të shprehurit të koncepteve të mëdha dhe si të tilla ekzistojnë shumë sosh.

Këto janë disa citime që mund t’ju frymëzojnë për t’i shprehur në momentin e duhur.

– T”ashmë jam fundosur thellë…dhe kur ngjitesh ti, ngjitem dhe unë” (Titanic)

– “Të dua kur ke ftohtë dhe jashtë është 30 gradë” (When Harry Met Sally)

– “Dashuria është një këngë që nuk mbaron kurrë” (Bambi)

– “Miqtë e mirë janë si yjet: jo gjithmonë i sheh , por janë gjithmonë aty” (Winnie the Pooh)

– “Shtrëngoji fort miqtë e tu… dhe armiqtë… akoma më fort” (II Padrino)

– “Nuk jam i sigurt nëse të kam brenda vetes, as nëse jam brenda teje, e madje të të posedoj. Dhe në çdo rast, nuk është përkatësia ajo që kërkoj. Besoj se jemi të dy brenda një tjetër qenieje që kemi krijuar dhe që quhet ne” (The Bridges of Madison Country)./21Media