Tendencat e propozuara nga emrat më në zë të modës

Tendencat e propozuara nga emrat më në zë të modës

Nuk ka dyshim se çizmet janë një prej elementëve më të rëndësishëm në gardërobën vjeshtë–dimër. Nëse akoma nuk ke menduar për stilet e këtij viti dhe për kombinimet, mos u shqetëso. Mbaji edhe për pak kohë fustanet e verës dhe krijo me to stil pa shumë përpjekje.

Që nga çizmet stil ushtarak, deri te të lartat mbi gju, në këto kombinime street style mund të gjesh gjithçka për të kuptuar cilat janë tendencat e këtij kombinimi të propozuar nga emrat më në zë të modës.