Kurti: Shtet më të fortë në qeverisjen time!

Kurti: Shtet më të fortë në qeverisjen time!

Kandidati për kryeministër të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje  Albin Kurti, mbajti tubim zgjedhor me banorë të  fshatit Gushavc  në Mitrovicë. Tha se me fitoren dhe qeverisjen e tij, do ta kemi një shtet më të fortë. Ndërsa  premtoi një trajtim të mirë edhe për Mitrovicën./21Media