Clark: Dialogu të sjellë normalizim

Loading...

Clark: Dialogu të sjellë normalizim

Ish- Komandanti Suprem i Forcave Aleate të NATO-s në Europë, Wesley Clark gjatë një konference për media në përvjetorin e 15-të të RIT Kosovo, ka deklaruar se dëshiron që Kosova të bëhet pjesë e Bashkimit Evropian, por siaps tij do të ishte mirë që studentët të qëndrojnë dhe të punojnë këtu. Clark, tha se zhvillimi ekonomik është më se i rëndësishëm për të dëshmuar tek të tjerët se Kosova është shtet demokratik. Sa I përket fomrimit të ushtrisë së Kosovës, Clark tha se ende nuk është koha që KFOR-i ta lërë Kosovën. Foli dhe për marrëdheniet Kosovë Serbi./21Media