Ministria e Kulturës dha çmimet vjetore të trashëgimisë kulturore

Ministria e Kulturës dha çmimet vjetore të trashëgimisë kulturore

Ministria e Kulturës ka ndarë çmimet vjetore në fushën e trashëgimisë kulturore, me ç’rast me çmimin për vepër jetësore në fushën e trashëgimisë “Dea Dardanika” u nderua Jusuf Osmani. Me këtë rast u dhanë edhe çmimi për merita të veçanta “Shtjefën Gjeçovi”, çmimi për menaxhim institucional “Muhamed Shukriu” dhe çmimi për vepër shkencore “Zef Mirdita”./21Media