Ministria e Kulturës dha çmimet për kinematografi

Ministria e Kulturës dha çmimet për kinematografi

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit Kujtim Gashi, sot dha çmimet vjetore për kinematografi.

Me këtë rast me çmimin për vepër jetësore “Bekim Fehmiu” u nderua post mortem poeti dhe kritiku letrar Azem Shkreli, përderisa çmimi vjetor për kinematografi u nda mes regjisores Burbuqe Berisha dhe aktorit Kushtrim Hoxha./21Media