Analistët: Politikanët sa më parë t’i heqin duart nga drejtësia

Loading...

Analistët: Politikanët sa më parë t’i heqin duart nga drejtësia

Korrupsioni dhe krimi i organizuar po e mbajnë Kosovën jashtë orbitës evropiane vlerësojnë njohës të fushës së Drejtësisë. Thonë se strategjia e Komisionit Evropian e publikuar këtë javë e bëri të qartë shtyrjen për vitë të tëra të inkuadrimit të Kosovës në BE ./21Media