Certifikohen 150 të rinj që kanë ndjekur trajnimin

Certifikohen 150 të rinj që kanë ndjekur trajnimin

Në kuadër të programit “Coca Cola përkrah rininë” u certifikuan 150 të rinj të cilët vijuan trajnimin gjatë muajve tetor-nëntor 2018. Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe ajo e Punës dhe Mirëqenies Sociale përkrahën këtë trajnim, me të cilin synohet  të zbutet papunësia./21Media