Në qendrën korrektuese në Dubravë 826 të burgosur.-Janë evidentuar mbi 60 raste të kontrabandës në këtë burg

Në qendrën korrektuese në Dubravë 826 të burgosur.-Janë evidentuar mbi 60 raste të kontrabandës në këtë burg

Në Qendrën Korrektuese në Dubravë të Istogut aktualisht janë 826 të burgosur dhe 20 në paraburgim. Kapaciteti i burgut është mbi 1 mijë shtretër në tetë pavijone. Në Burgun e Dubravës ende ka kontrabandë me celularë e gjëra të tjera.

Vitin që lamë ka pasur 60 raste të kontrabandës e të cilat janë eliminuar. Megjithatë, po punohet në përmirësimin e kushteve për të burgosur. Kolegu Bahtir Cakolli sjell një reportazh nga Dubrava e Istogut./21Media